Alanya Apartments

Creating Style

Lägenhetsinformation

Denna lägenhet är som ett 5-stjärnigt hotell, fast du bestämmer själv när du vill göra frukost, lunch och middag! Detta nybyggda 4-våningshus ligger i Sirin sokak och inrymmer endast 6 stora lägenheter och ligger i ett lugnt område med gångavstånd och närhet till allt. Denna välplanerade våning är lyxigt möblerad i skandinavisk stil, med en färgskala som går i äggskal, choklad och kaffe late. Våningen har allt man kan önska för en skön och avkopplande semester.

Hiss: JA
Våningsplan: 2
Boyta: 120m2 uppdelning 2 Sovrum (16+11m2), Vardagsrum (25m2), Kök (15m2), Badrum, tvättstuga samt 2 balkonger.
El: 220w nordiska standard uttag
Maximalt antal hyresgäster: 4

Tillgänglighet

LÄGE

Lägenhet ligger perfekt i centrala Alanya, med närhet till allt. Du har snabbköp tvärs över gatan och en delikatess butik som säljer bacon i botten våningen, ett antal kända restauranger och butiker runt hörnet. Så denna lägenhet passar både för en shopaholic & party prinsessa så som för den som bara vill ha en sol och badsemester med avkoppling och trevliga restaurangbesök.

Gångavstånds tabell: Atatükstatyn: 2 minuter
Basaren/marknaden: 4 minuter
Hamnområdet/ Nattklubbar/Restauranger: 4-5 minuter
Östra stranden med stort poolområde: 4 minuter

UTRUSTNING

Köket
Det välplanerade köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter så som: Diskmaskin, mikro stor kyl med frys, varmluftsugn, spishäll och fläkt. Brödrost, vattenkokare, citruspress, porslin & bestick för upp till 6 personer samt annan utrustning för att underlätta matlagningen.

Sovrum
Det finns 2 sovrum båda utrustade med dubbelsängar (160x200cm) med mycket sköna madrasser och olika kuddar. Det finns tunna bomullsfiltar för sommaren och tjockare täcken för den svalare vintern. Båda sovrummen har tilltagna garderober och förvaringsutrymmen under sängarna. Båda sovrummen har aircondition.

Vardagsrum
Detta ljusa och rymliga rum är möblerat med soffor, buffé och matbord med plats för 6 personer. Här finner du även LED-TV (42) med surround sound, 150 satellitkanaler och DVD. Vardagsrummet har aircondition.

Badrum
Här finns kombinerad dusch med badkar, toalett och ett rejält tilltaget handfat med förvaring för dina toalettartiklar.

Tvättstuga
Lägenheten har ett separat rum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.

Luftkonditionering
Sovrummen och vardagsrummet är utrustat med Inverters/aircondition som håller en behaglig temperatur både för både sommar som vinter.

Trådlöst Internet
Lägenheten är utrustad med trådlöst internet, för denna tjänst tillkommer en kostnad av 100:-, detta ger dig en månadsuppkoppling med maximalt 8GB.

Balkonger
Det finns två balkonger i lägenheten, den största är möblerad och leder direkt ut från både köket och vardagsrummet. Denna har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Den mindre balkongen har anslutning till det större sovrummet och här finns det möjligheter att hänga tvätt.

Varmvatten
Lägenheten har 2 olika system för varmvatten. För den soliga årstiden får du allt varmvatten genom solen, och vintertid värms vattnet via en varmvattenberedare.

Parkering
Lägenheten har en egen kostnadsfri parkeringsplats på gården av huset.

Hur hyr vi ut?
Vi hyr endast ut minimum 14 nätter eller månadsvis och hyran är baserad på säsong och hur långt du hyr. I hyran ingår inte kostnader för el, vatten och avresestäd detta tillkommer som en deposition som betalas in tillsammans med hyresbeloppet. Kvarstående deposition återbetalas till hyresgästens konto efter att lägenhetsansvarig har kontrollerat lägenheten och el och vatten räkningar är avlästa och betalda. Mer information hittar du under ”Hyresvilkor”.